William Wright

My feedback

  1. 15 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    8 comments  ·  Premiere Pro » Playback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    William Wright supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    William Wright commented  · 

    I've been have having the exact same issue since 2020 was first released. The issue still persists in version 14.0.1. Using 2019 is the only way I can get any work done.

    How is this still an issue???

  2. 72 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    21 comments  ·  Premiere Pro » Playback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    William Wright supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    William Wright commented  · 

    When is this going to be fixed??? I've had the same issue with 2020 since its release.

  3. 88 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    85 comments  ·  Premiere Pro » Playback  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    William Wright supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    William Wright commented  · 

    Same issue for me... On my machine, playback freezes over the portion of the clip where the speed ramp is located and then resumes playback normally once the play-head has passed that portion of the clip.

Feedback and Knowledge Base