Ethan Kong

My feedback

  1. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Premiere Pro » Closed Captions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Ethan Kong shared this idea  · 
  2. 10 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Premiere Pro » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Ethan Kong supported this idea  · 
  3. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Premiere Pro » Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Ethan Kong shared this idea  · 
  4. 27 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    11 comments  ·  Premiere Pro » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Ethan Kong commented  · 

    Running into this problem now. I have 7 audio tracks. Everything is in sync. I nest the 7th track and then the 7th track is all messed up and not in sync. What is going on?

  5. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Premiere Pro » User experience/interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Ethan Kong shared this idea  · 
  6. 26 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    7 comments  ·  Premiere Pro » GPUs  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Ethan Kong commented  · 

    eGPU (Vega 56 w/ Sonnet) w/ Macbook Pro 15 was working fine for me until version 14. Now the video is out of sync with the audio and the performance is really bad. I posted about this in the forum. Please fix.

    Ethan Kong supported this idea  · 
  7. 642 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    31 comments  ·  Premiere Pro » Editing  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Ethan Kong supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base