Eric Pensenstadler

My feedback

  1. 13 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    9 comments  ·  Premiere Pro » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Eric Pensenstadler commented  · 

    UPDATE: I contacted Adobe support and they went through and deleted all the Premiere preference files. I thought I had deleted them but I did not get all of them, not enough to fix the issue. DELETING ALL PREMIERE PREFERENCES should fix this issue.

    Also, I can't imagine how, but the cause of the problem seems to have been somehow traced back to switching keyboards. The battery died on my wireless keyboard and I couldn't find the cable to charge it, so I grabbed one of my other wired keyboards. Somehow this must have caused a glitch and ultimately caused a preference file to become corrupt or something. Not 100% certain if this was the cause, but it might have been.

    If you are having this problem and have already tried deleting the preferences, then either do a Google search on how to delete all the Premiere preferences, or, contact customer support to help.

    Hope this helps!

    Eric

    An error occurred while saving the comment
    Eric Pensenstadler commented  · 

    By the way, for me, I made absolutely no change whatsoever when this issue started to happen. This sounds unbelievable, but I literally came in the next day and the issue was there. I have since updated Premiere (I checked to see if there were any updates and there was), but this issue began before that update. I was hoping the update would have fixed it.

    An error occurred while saving the comment
    Eric Pensenstadler commented  · 

    Just resurrecting this post. I've spent the whole morning searching the internet for a solution. Seems like lots of people are having this issue. Some have offered solutions or work-arounds but for me at least the "fixes" are not fixing the problem. Just as Dwight said, when switching to multicam view I can play and switch cameras no problem, but as soon as I stop playing it freezes.

    Anyone have an updated answer to this issue?

    Thank you!

Feedback and Knowledge Base