Anonymous

My feedback

  1. 2 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  After Effects » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Thank you for filing this bug report, and for including the project.

    I do reproduce a problem when I open this project on my computer. After layer 964, the layer bars (the bars representing the time span of the layer) do not draw. If I delete or shy some of the layers, the missing layers will draw.

    This appears to be a bug with After Effects drawing that many layers at once. I have forwarded this bug to our developers for evaluation.

    In the meantime, I would recommend any or all of following to work around this problem:
    - Shy the layers that you are not currently working on.
    - Pre-compose groups of layers to simplify the composition, or:
    - Otherwise re-organize this composition by breaking it into smaller compositions with fewer layers.

    The above steps will help not only with working around this bug, but will make the composition…

    An error occurred while saving the comment
    Anonymous commented  · 

    I know this is an old thread but I’m getting a layer glitch issue similar to this and this thread is the only example I can find online. The layer in question is a pre-comp with a tiff sequence and a disabled C4D file. Have rebooted my computer and reopened the project, everything was working fine then it happened again. And this is not the only layer or comp that is having this issue. This particular comp only has 4 layers. Never had this issue in 15 years of using after effects. Have I done something completely stupid..?

Feedback and Knowledge Base