AL FOOTE

My feedback

  1. 1 vote
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    4 comments  ·  Audition » User experience/interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Thanks Matt -- What would be "as expected"? It's set at 10% and I've never, to my knowledge, adjusted it.

    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Honestly, I can't pinpoint it -- Possibly early 13, maybe 12? I'd say in the last 6 months?

    AL FOOTE shared this idea  · 
  2. 2 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  After Effects » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Agreed -- I had to roll back to 2019 a month or so ago because AE and PP both would not launch. Just tried to load and see if Adobe had fixed the issues... NOPE! Still useless. Why am I paying full price when your software doesn't work and I have to use old versions?

    AL FOOTE supported this idea  · 
  3. 6 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  After Effects » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    This is also happening with Mac.

    AL FOOTE supported this idea  · 
  4. 111 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  After Effects » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    AL FOOTE supported this idea  · 
  5. 2 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  After Effects » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    AL FOOTE supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Hey John -- thanks for getting back to me. Sorry for the delay on my end. The file is 138 KB.
    The creation of a new prefs file definitely helped -- and when I deleted and re-re-named my old one back to its proper name, it opened quickly again.

    Ghosts in the machine. :)

    AL FOOTE shared this idea  · 
  6. 14 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    6 comments  ·  Premiere Pro » Import  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    This has been an issue for over a year! Is this really that hard to address?

    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    The modal showing the available comps is also becoming incredibly slow to populate. Multiply that by two and it's becoming a huge time sink!

    AL FOOTE supported this idea  · 
  7. 2 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audition » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    AL FOOTE shared this idea  · 
  8. 5 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Media Encoder » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    I'm noticing that if I close Premiere Pro, it speeds up again.

    AL FOOTE shared this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Sorry -- Media Encoder did not show up as an option in the dropdown when I posted this. I'll repost there.

    An error occurred while saving the comment
    AL FOOTE commented  · 

    Media Encoder slows to a crawl during renders. No idea what causes it -- it could render one AE Or PP project fine, then the next time it runs the same project it is so slow that it needs to be stopped. Restarting seems to fix it for a while.

Feedback and Knowledge Base