Carl C.

My feedback

  1. 3 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  After Effects » Compositing & effects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    Thank you for filing this bug report.

    Update 14 Nov 2018 – I received the files, thank you.

    After playing with the project for a little bit, I see how the Write-on effect is not behaving correctly. But I’m not able to deduce what the cause of the problem is. I’m not able to reproduce the problem from scratch, and if I make modifications to your project, it starts to render correctly.

    My best guess is that the keyframe data of the Write-on effect in your project became corrupted somehow. It’s relatively easy to fix, although a bit tedious:

    1. On each keyframe, modify the property value. (I made small adjustments, like rounding fractional X or Y values up to the nearest integer, or increasing the brush size by 1. Any change to the keyframe’s value should work here.)
    2. Edit > Purge > All Memory & Disk Cache.

    If…

    An error occurred while saving the comment
    Carl C. commented  · 

    Email sent. Thanks!

    An error occurred while saving the comment
    Carl C. commented  · 

    In fact, I don't even see a place to upload a file on this thread.

    An error occurred while saving the comment
    Carl C. commented  · 

    It won't let me attach a zip or aep file?

    Carl C. shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base