Adam Porter

My feedback

  1. 3 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  After Effects » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Adam Porter commented  · 

    Update: It appears this must have something to do with text rendering.

    If there is text anywhere in the comp, working anywhere near that text causes my system to grind to a halt, experiencing the above problems. This occurs with many fonts, including Adobe Fonts.

    I just tested this theory out. Taking one of my laggy comps, deleting all text from the comp, and it flies.

    Help! :(

    Adam Porter shared this idea  · 
  2. 3 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  After Effects » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Adam Porter commented  · 

    Hi, I came to post this exact bug. We've been experiencing this on our team for months, and we have now pinpointed it to exactly as described above.

    It only happens in a Team Project (the bug no longer occurs after converting to an offline .aep)

    It's only when copying a layer in a comp that has a PSD file in it, or perhaps more specifically, a PSD layer imported via a Comp import.

    Please help!

    Adam Porter supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base