Diego Vivas

My feedback

  1. 8 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    8 comments  ·  Premiere Pro » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    That’s some strange behavior!
    What setting are you using (in PPro Prefs —> Memory), for “RAM reserved for other applications”?
    What other applications are running?
    Do you have any third party extensions or plug-ins installed, and in use?
    About “a normal quit takes up to 20 minutes before the program actually closes”: During that time, PPro is properly releasing all the memory it used during the session. The fact that it’s taking that long suggests a problem with the actual memory, and/or some additional software interacting/interfering with PPro.

    Diego Vivas supported this idea  · 
  2. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  After Effects » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Diego Vivas commented  · 

    Hi again, we have tested the latest version of AE (22.0.1) and it solves the Thai vowels missing issues, and tested as well the BETA version of AE with positives results for Thai as well. We will continue testing this for other languages like Hebrew and Arabic.

    But we run into another issue if update to the latest versions of AE and ME, as their dinamic link stops working (AE is not longer able to send videos/renders to ME). We tried different solutions and nothing seems to work, therefore we are reluctant about the whole team making the switch to the latest version as we wouldn't be able to work.

    We are all using Win10. Do you know when this issue might get a fix?
    Thanks!!!

    An error occurred while saving the comment
    Diego Vivas commented  · 

    Hi Dacia, thanks for responding.

    We are currently checking/testing internally with my team whether the latest version of After Effects or the Beta version fix any of the issues we were having.

    Let me ask you as well, considering we mostly work on files created by our client (meaning we won’t have control over the version of After Effects used when creating these files), do you think opening the files on a newer version of the program will fix these kind of issues?
    If that’s the case it would be really really great to hear that. 😊

    Thanks!!

    Diego Vivas shared this idea  · 
  3. 238 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    40 comments  ·  After Effects » User experience/interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Diego Vivas supported this idea  · 
  4. 170 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    71 comments  ·  After Effects » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Diego Vivas commented  · 

    Same issue over here. Running win 10 and latest 22.0.1 from adobe

    Diego Vivas supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base