Alexander Chernyh

My feedback

  1. 7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  Media Encoder » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Alexander Chernyh commented  · 

    Same problem here.

    Alexander Chernyh supported this idea  · 
  2. 27 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Under Review  ·  13 comments  ·  Media Encoder » Formats  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Alexander Chernyh supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Alexander Chernyh commented  · 

    I am having the same problem. When I submit encoding to H.265 from AfterEffects to MediaEncoder, I have color shift. The output is brighter and colors are washed out. If I render output directly from AE to TGA sequence the output colors are fine. If I load this TGA sequence to Media Encoder and make H.265 MP4 file then output is fine. Color connection between AfterEffects and MediaEncoder is broken.

Feedback and Knowledge Base