Nevin Styre

My feedback

  1. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Premiere Pro » User experience/interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    What version of PPro are you running?

    We’ve tried, but haven’t been able to reproduce this behavior.

    It seems like what happens during a “sideways sync” (changes made in one open Productions project, being reflected into other open Productions projects); there is a slight delay while the update takes place.

    Also, could be related to the new label colors feature..but switching from icon to list view shouldn’t impact that.

    If you toggle the “Show Source Clip Name and Label” item in PPro’s timeline wrench menu, does it restore their label colors?

    An error occurred while saving the comment
    Nevin Styre commented  · 

    here is the timeline wrench menu screenshot, it did not get attached to the last reply

    An error occurred while saving the comment
    Nevin Styre commented  · 

    I'm running 15.2.0 and this is the only open project.

    My timeline wrench menu does not show an option for “Show Source Clip Name and Label” , I have attached a screen shot of what it shows.

    After some testing I can reproduce the bug on a new project with different footage, it appears the bug only happens the first time and then does not happen again in the same project. I think it is specific to multicam clips. I have attached a new screen recording showing the reproduction process.

    Nevin Styre shared this idea  · 

Feedback and Knowledge Base