Skip to content

Klaus Weber

My feedback

2 results found

  1. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Premiere Pro » Essential Graphics  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    @Annika, So simple, I must have been blind. Thank you.

    Klaus Weber shared this idea  · 
  2. 98 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    122 comments  ·  Premiere Pro » Export  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    This only happens with Media recorded H265.
    It should be no Problem for adobe to get such a Clip. e.g somethih from Gopro or similar.

    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    It looks like it only happens when using H265 footage.

    My workaround is exporting Audio only, Video only, then adding this to a new project and export again.

    But this is only a workaround, a time consuming workaround.
    it's adobe's damned duty to finally solve the problem

    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    Question to all.

    Which Cam are you using?
    Which Codec is used?

    Thank you

    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    @mike churchill

    Nope, I have CBR on all my projects and Audio dropouts.

    Klaus Weber supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    It's ridiculous, we had 2 projects, each 1.5 hours.

    The missing audio is on random positions on each export

    After 5 failed attempts to create a perfect video, we gave up switsched temporarily to a system from a friendly company (no premiere).

    It was a lot of work, but it worked.

    Our material
    all 4K 30fps
    recorded with various Caonon Cams
    Partly Gopro Hero 9 Material
    Export in H264 30fps

    Why are there always new features added, it would be more sensible to finally eliminate the existing bugs.

    An error occurred while saving the comment
    Klaus Weber commented  · 

    Same on PP/AME 22.1.1

Feedback and Knowledge Base