Pawel Kryszak

My feedback

  1. 6 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Needs More Info  ·  5 comments  ·  After Effects » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Pawel Kryszak commented  · 

    Same here. Been deleting pref folders many times. Somehow the issue finds a way back. Starts with crashes when closing AE, then it starts to hang up after hiting the close button and never really closes. Then the startup crashes begin, randomly resetting prefs. Good job overall.

  2. 40 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    8 comments  ·  After Effects » Compositing & effects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Pawel Kryszak supported this idea  · 
  3. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Needs More Info  ·  1 comment  ·  After Effects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Pawel Kryszak shared this idea  · 
  4. 7 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    5 comments  ·  Media Encoder » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Pawel Kryszak commented  · 

    Issue is back after updating everything. It's so annoying, I have to render directly from AE and then convert it via AME. Can anyone from Adobe respond, please?

    An error occurred while saving the comment
    Pawel Kryszak commented  · 

    I've reverted to AME version 1.4.3.2 and it's back to normal. I didn't test all previous AME builds. Chose 1.4.3.2 was more of an educated guess. So it's not scientific by any means - higher version might steel be free of this bug. Inability to update is quite annoying though.

    Pawel Kryszak shared this idea  · 
  5. 27 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Under Review  ·  13 comments  ·  Media Encoder » Formats  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Pawel Kryszak commented  · 

    I'm having the same issue, but with all *.mov containers as well. It's driving me mad. Adobe from PRO software became very amateur. I can't keep my delivery consistency in check.

Feedback and Knowledge Base