Dan McGuckin

My feedback

  1. 5 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    11 comments  ·  Premiere Pro » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    Yes, 15.2 has fixed the issue - and the new update to Encoder also fixed an issue where WMV files were failing to export.

    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    Just for testing - yes this still occurs after the new Nvidia Studio driver update today.

    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    No it did not fix the issue with 15.1 - just tested

    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    Edit - this only happens with version 15.0, NOT 14.9. 15.0 is causing 100% CPU usage to generate thumbnails and throttling machine and causing hangs. 14.9 will use 30% of CPU and create the thumbnails almost immediately.

    Edit - further testing with a brand new project leads to more CPU 100% usage and hangs when even closing the project trying to clear the cache - https://youtu.be/Y_fRAJiNh9g

    Update - I tried uninstalling 15.0 - manually deleting the entire cache folder, rebooting Windows, reinstalling 15.0Same issues - hanging 100% CPU usage. Closed it down, opened 14.9 no issues at all, very fast thumbnail creation and very low CPU usage.

    Dan McGuckin shared this idea  · 
  2. 4 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    7 comments  ·  Premiere Pro » Performance  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    I have a very similar issue with my 2950x - thumbnail generations cause it to 100% usage - https://adobe-video.uservoice.com/forums/911233-premiere-pro/suggestions/43020768-bug-premiere-pro-15-0-using-100-cpu-usage-to-lo

    Dan McGuckin supported this idea  · 
  3. 5 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Premiere Pro » Stability  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Dan McGuckin supported this idea  · 
  4. 2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Premiere Pro » General  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    I am also running a AMD CPU (2950x) and thumbnail generations are causing my CPU to max out and hang as well.

    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin supported this idea  · 
  5. 17 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    4 comments  ·  Premiere Pro » Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Dan McGuckin supported this idea  · 
    An error occurred while saving the comment
    Dan McGuckin commented  · 

    This would be so helpful

Feedback and Knowledge Base