Jade Norris

My feedback

  1. 1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Premiere Pro » Export  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Jade Norris shared this idea  · 
  2. 52 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    39 comments  ·  Premiere Pro » Closed Captions  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    Jade Norris supported this idea  · 
  3. 10 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    4 comments  ·  Premiere Pro » Projects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Jade Norris commented  · 

    Tried this, it does NOT seem to work. New project does not display any labels either, regardless of importing older or not.

    Jade Norris supported this idea  · 
  4. 13 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    9 comments  ·  Premiere Pro » User experience/interface  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
    An error occurred while saving the comment
    Jade Norris commented  · 

    Mac OS 10.15.6, Premiere 14.6.0, worked fine for awhile, now all labels in project bin, no matter settings (metadata and project), no matter old project or new one from scratch, no labels showing up. Tried using old settings, one from sync, from scratch, none have labels. Please, please fix.

    Jade Norris supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base