Audition

Welcome to the Adobe Audition feedback page. Submit feature requests and bug reports to the Audition team via this UserVoice site and see what ideas or issues other users have shared.

  • Type into the idea field to search for submissions or choose from the categories in the sidebar
  • Check out other submissions and vote for the ideas you like
  • If your feature idea or issue is not listed, post it

The UserVoice feedback pages are for feature requests and bug reports only. Upload only content that you have permission to use and refrain from posting personal information (e.g. address, phone number, email, or credit card) or abusive content (spam, phishing links, vulgar language, etc.). Tips for submitting useful feedback

UserVoice is a third-party platform for product feedback. Please note that feedback is voluntary, and you give Adobe a right to use feedback you provide without restrictions.

For all other questions and discussions, visit the Audition community forum.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. I have the feeling that Presets are not saved correctly anymore!

    Hello there! I’ve been an Audition user for years and years now.

    Having made some presets for the effect rack (single file and multitrack) I encountered the problem, that for some time now the presets do not work correctly. Maybe it happened in a recent update?

    All the effects get loaded into the rack, but with most of them, their respective settings are set to defaults when I load the rack preset.
    I have some speech processing chains which I update regularly to make them fit my needs. But there, lot’s of the effects in that preset have gotten reset.…

    1 vote
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Under Review  ·  0 comments  ·  Effects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. BUG (Audition 2019) - loud click when initiating playback through iZotope RX7 De-noise module

    I just updated to Audition 2019. An instantaneous (distorted) loud click occurs when initiating playback through the AU version of iZotope's RX7 Voice De-noise module. The anomaly does not occur when using the VST version. This did not occur in the previous version of Audition. [-paul.]

    3 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    Under Review  ·  3 comments  ·  Effects  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base