Premiere Pro

Welcome to the Adobe Premiere Pro feedback page. Submit feature requests and bug reports to the Premiere Pro team via this UserVoice page and see what ideas or issues other users have shared.

  • Type into the idea field to search for submissions or choose from the categories in the sidebar
  • Check out other submissions and vote for the ideas you like
  • If your feature idea or issue is not listed, post it

The UserVoice feedback pages are for feature requests and bug reports only. Upload only content that you have permission to use and refrain from posting personal information (e.g. address, phone number, email, or credit card) or abusive content (spam, phishing links, vulgar language, etc.). Tips for submitting useful feedback

UserVoice is a third-party platform for product feedback. Please note that feedback is voluntary, and you give Adobe a right to use feedback you provide without restrictions.

For all other questions and discussions, visit the Premiere Pro community forum.

  • or
  1. BUG: Losing rendered mulitcam audio

    I am losing rendered multicam audio in Premiere Pro every time I restart Premiere. I am running Premiere Pro 2018 12.1.1 on 10.12.6 Sierra, and every time I restart premiere I lose all the rendered audio and waveforms in Premiere Pro with multicam clips, all I see is a red line through the audio, and I have to render them again. This has to be a bug and is incredibly frustrating, especially when working with a significant amount of clips as it is a long render.

    34 votes
    Sign in Sign in with Adobe ID
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    11 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base