Premiere Pro

Welcome to the Adobe Premiere Pro feedback page. Submit feature requests and bug reports to the Premiere Pro team via this UserVoice page and see what ideas or issues other users have shared.

  • Type into the idea field to search for submissions or choose from the categories in the sidebar
  • Check out other submissions and vote for the ideas you like
  • If your feature idea or issue is not listed, post it

The UserVoice feedback pages are for feature requests and bug reports only. Upload only content that you have permission to use and refrain from posting personal information (e.g. address, phone number, email, or credit card) or abusive content (spam, phishing links, vulgar language, etc.). Tips for submitting useful feedback

UserVoice is a third-party platform for product feedback. Please note that feedback is voluntary, and you give Adobe a right to use feedback you provide without restrictions.

For all other questions and discussions, visit the Premiere Pro community forum.

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. BUG: Audio will cut out after pausing the playback within a few minutes of the end of a file

    Since the last update, I have noticed the audio will cut out if I pause playback within the last 3-5 minutes of a multicam sequence. To get the audio back, I have to bring the playhead back to an area outside of the 3-5 minute range and listen to everything again back to where I paused previously. It adds an immense amount of time to my editing because it does it on every multicam sequence in the timeline.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Adobe Premiere Pro 2020 We have four edit stations and all of us are having issues with "Shift G" or modify audio channels. We use Sony EX

    We have four edit stations and all of us are having issues with "Shift G" or modify audio channels. We use Sony EX media. Usually, we can modify all clips in a bin so that rather than 4 mono channels, we have 3 stereo channels. We have presets that have worked for years. We have tried creating new presets, even new projects with the same frustrating results. Totally buggy. The same preset will work one time and not the other.

    0 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Sound after second videoclip

    I don't know what happened in tha last one month, but if I put the first videoclip with audio is ok, working, have audio lane. After I put the second one and I HAVE NOT audio lane. Whats going on? Why did you change this feature? I can't put the videos all together, because as you see, I didn't catch with same camera. I don't know what is coming after each other. Please bring back the old one, because I can't cut the videos with the best programme.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. Bring back Loudness Radar for Mac M1

    Please bring back the loudness radar for Mac M1

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Add checkbox for time remapping, AUDIO FOLLOW/MATCH SPEED RAMP

    THERE SHOULD BE AN OPTION TO GET THE AUDIO OF A CLIP TO FOLLOW/MATCH THE SPEED CHANGES OF A CLIP! This is VERY important for editing extreme sports. FCP has this function and I know a lot of people that sticks to Final Cut just because of this one lack of a feature in Adobe!!

    It would have to be located in the Effect Controls panel/Video/Time Remapping, and be designed as two checkboxes:

    1. AUDIO FOLLOW/MATCH SPEED RAMP
    2. MAINTAIN AUDIO PITCH
    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Multicam audio stops working after creating edit point

    Audio tracks within Multicam clips stop working seemingly at random when adding an edit point (for playback after that edit point). If you remove the edit point, the track begins to work again. This doesn't occur at every edit point, but once it starts that's it. The audio doesn't register on the meters but it is still there if you export the clip and play it back, so it's a preview/playback error of some sort.

    Have tried resetting preferences, clearing cache, duplicating timelines - no luck.

    This is on the latest Premiere Pro, verified on multiple Mac computers - new…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Audiometer issue with Track Effects

    The Audiometer does not reflect all Track Effects and shows wrong values.
    This happens if you add a Hard Limiter or a Dynamic Effect to the Mix (Master) Track and set the effect to Post-Fader. When you adjust the Mix Volume the Audiometers still show clipping.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Audiometer issue with Track Effects

    The Audiometer does not reflect all Track Effects and shows wrong values.
    This happens if you add a Hard Limiter or a Dynamic Effect to the Mix (Master) Track and set the effect to Post-Fader. When you adjust the Mix Volume the Audiometers still show clipping.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. Sound track of the next cut is mute, then the following cut sound comes back.

    While play back, the sound track of some clips won't play. It has been a while and very annoying. I have to export the whole video to see the editing result. Please fix it!

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Fix audio muting, distortion bug

    We have an issue being reported a few weeks in a row of audio clips, snippets and sometimes tracks, that are randomly muting (or extremely attenuated). This seems to mainly happen when you click out of premiere to do something else (even just clicking the start bar) and then going back into premiere. Sometimes even with clips right next to each other from the same master clip (same music track) - one clip plays fine and the other is barely audible or is mute.
    The fix for this currently is shutting down the adobe premiere pro application and rebooting it.…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. Audio from clip won't play if playback starts out of their bound

    Sometimes, audio clips are not played if playback start before the clip.
    How to reproduce:
    1- Create multicam sequence (not sure if it happens with regular clips) and place it on a master sequence.
    2- Move playhead to TC 5:00 and cut multicam clip.
    3- Move playhead to TC 10:00 and cut multicam clip.
    4- Ripple delete middle clip
    5- Play from start. If you're (un)lucky, when reaching edit point at TC 5:00, audio will be silent. It will come back if there's another clip afterwords.
    6- Moving the playhead to TC 5:01 and playing from there works but if…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. BUG REPORT: Premiere crashes when audio properties show odd name

    UPDATE: I changed this from a stability issue to an audio issue. Updates in comments below as I think I figured out the potential cause.

    I've run into an issue where Premiere crashes when you play the timeline and there's a clip whose audio properties (under the effects tab) show the odd names of
    Volume In: , | Out:, and the same thing under Channel Volume. Underscores and all, that's exactly what it looks like.

    Some clips have this, some don't. The clips in question are multicam. This does not appear in the old backups I did of those…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. BUG - flattening multiclip sound ignores selection

    I'm editing a live-to-tape performance. I have 5 cameras and 7 audio sources all synced using a Multiclip.

    I edited using the Multi-Camera menu to select both cameras and sound sources.

    Once I'm finished, and I send my exported audio project as an AAF, I encounter a very bad problem. All my audio selections are ignored, and replaced by whichever tracks is top-most is the original multiclip.

    The same happens when I flatten an audio multiclip selection. I tried to provide a screenshot, but it seem to prevent posting.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. BUG - flattening multiclip sound ignores selection

    I'm editing a live-to-tape performance. I have 5 cameras and 7 audio sources all synced using a Multiclip.

    I edited using the Multi-Camera menu to select both cameras and sound sources.

    Once I'm finished, and I send my exported audio project as an AAF, I encounter a very bad problem. All my audio selections are ignored, and replaced by whichever tracks is top-most is the original multiclip.

    The same happens when I flatten an audio multiclip selection. You can see it in the attached screenshot.

    Please note how all the audio clips change name when I flatten.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. BUG - flattening multiclip sound ignores selection

    I'm editing a live-to-tape performance. I have 5 cameras and 7 audio sources all synced using a Multiclip.

    I edited using the Multi-Camera menu to select both cameras and sound sources.

    Once I'm finished, and I send my exported audio project as an AAF, I encounter a very bad problem. All my audio selections are ignored, and replaced by whichever tracks is top-most is the original multiclip.

    The same happens when I flatten an audio multiclip selection. You can see it in the attached screenshot.

    Please note how all the audio clips change name when I flatten.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. adaptive tracks patch to submix

    It would be great if an Adaptive track could allow internal tracks to be patched directly to a submix track as well as a particular output. For example I might want to patch it to a submix to dip the level below someone talking, but then also patch it to outs 3&4 to allow an M&E version.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. Dereverb

    Fix effect Dereverb!

    After shutting down de program effect loses de gain settings.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. FIX Synchronize

    "Could not synchronize one or more clips... no match could be found"
    Constantly running into this issue, it's killing my workflow. Sometimes it works then all of a sudden decides it can not find a match even though a match is clearly there and I have to waste time syncing up by eye and finding the audio point.
    Ive seen users been complaining about this issue for over 3 years.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. Essential Sound filtering of Audio Partners is not working

    As of Premiere Pro (v15.4.1 build 6) the Essential Sound panel fails to filter the audio clips based on audio partners.

    Clicking the checkboxes for audio partners results in an empty list of audio clips. See screenshot.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. Audio Browse by audio partner won't filter by Epidemic or Jamendo returns zero songs.

    The browse feature has click boxes to sort songs in the library by partner using a check box to query the sound database and return only the selected partner. This feature does not work. When the box is checked for either partner the query returns ZERO songs. The query is also broken if you are on a song you like and want to see "more from this partner" I put in a report for this, and spoke to 3 different customer support people, I decline to use the word specialist in this case because none of the people could understand…

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Audio  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
← Previous 1 3 4 5 38 39
  • Don't see your idea?

Feedback and Knowledge Base